Grafica MazatlJos olet Jyväskylässä lähipäivinä niin suosittelen käymään katsomassa Äkkigallerian uusimman näyttelyn. Tällä kertaa Äkkigalleria sijaitsee Yliopistonkatu 4 B, eli yläkaupungilla Norssia vastapäätä. Itse kävin paikalla ja haalin sieltä kolme grafiikanvedosta kokoelmiini. Meksikolainen taiteilija https://www.facebook.com/GraficaMazatl teki töillänsä vaikutuksen. Mazatlin juuret ovat katutaiteessa, joten vaikutuksen tekeminen minuun ei todellakaan ollut hankala. Hän on myös tatuoinut aikanaan, mutta Mazatlilla meni hermot kun ihmiset ei halunnut mielestään hienoja tatuointeja 😀
Duunit osuivat hintahaitariin 25-70e, joten ei siihen vielä talous kaadu. Ei ainakaan pahasti.
Vaikuttavin työ oli toki 7m vedos, jossa hirvi ja auto ottaa yhteen. Nyt Mazatl yrittää etsiä Jyväskylästä paikkaa johon voisi sen liisteröidä. Toivottavasti paikka löytyy, sillä se oli kyllä huikea pläjäytys.
Tällasta tänään.
Tossa vielä linkki Äkkigallerian facebookkiin https://www.facebook.com/pages/Äkkigalleria/144130014608?fref=ts